Rabo ClubSupport:
Ook dit jaar kan de Stichting Bergse Pepernoten Brigade een financiële bijdrage ontvangen via de Rabobank Zij kunnen het bedrag ontvangen via  met Rabo ClubSupport. De gedachte van Rabobank is door middel van Rabo ClubSupport het samen vieren van de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat wil de Rabobank niet alleen koesteren maar ook steunen.

Daarom geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.  De Rabobank Zuidwest-Brabant (Vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal en Hoogerheide) steunt ook dit jaar weer het verenigingsleven op diverse manieren. Een van deze manieren is het sponsor/donatiebudget, waarbij verenigingen en stichtingen een ‘jaarlijks steuntje in de rug’ krijgen van de Rabobank door middel van het Rabo ClubSupport programma. 

Stemmen zijn geld waard:
Door het Rabo ClubSupport programma bieden zij de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant zeggenschap in de verdeling van hun sponsor/donatiegelden. Tijdens de stemperiode van Vrijdag 27 september t/m zondag 6 oktober 2019 mogen alle leden  van Rabobank Zuidwest-Brabant hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Alle leden die zijn ingeschreven ontvangen vrijdag 27 september per post een stemkaart op de deurmat.

Het totaalbedrag:
In 2019 stelt Rabobank Zuidwest-Brabant ook dit jaar weer een bedrag a € 150.000,- beschikbaar voor de clubs, stichtingen en verenigingen.. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt dit totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Wilt u ons steunen:

Stem dan tussen 27 september en 6 oktober 2019 op de St. Bergse Pepernoten Brigade

 

In 2019 zullen wij het bedrag dat we ophalen gebruiken ter ondersteuning voor nieuwe kleding voor de Sint en andere activiteiten die wij organiseren en ondersteunen.

 

Voor meer informatie, voorwaarden en om lid te worden kunt terecht op de daarvoor bestemde website van de Rabobank.

https://www.rabo-clubsupport.nl/zuidwest-brabant/over-rabo-clubsupport

.