Het team dat u school bezoekt bestaat uit zeer enthousiaste mensen met vele jaren ervaring. Het is een team van mensen dat er naar streeft om het Sinterklaasfeest in volle glorie te behouden zoals het moet zijn.

Daarom streven wij naar een zeer hoogstaand kwalitatief product. Indien u als school ons team huurt, komen onze mensen altijd een of meerdere keren bij u langs om een duidelijke planning te maken. Zo kunt u denken aan een speciale entree, of eerst een algemeen welkom in de aula en daarna afzonderlijk een bezoek per groep. Elke andere mogelijkheid is te bespreken met ons team.

Wij streven in samenwerking met de school naar het beste programma. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u op papier staan. Standaard bestaat ons team uit Sint en ongeveer 5 pieten. Afhankelijk van het aantal kinderen en de wens van de school kunnen wij het aantal pieten uitbreiden. Indien u meer pieten wilt hebben laat het ons voortijdig weten, zodat wij onze maatregelen kunnen nemen.

Voor alle overige informatie of een boeking is het mogelijk contact met ons op te nemen. U kunt het Formulier Schoolbezoek invullen, of u kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. We zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 06-55581324.

Voordat u contact met ons opneemt is het altijd handig om even in onze actuele agenda te kijken. Op deze manier weet u zeker of er op de door uw gewenste datum nog plaats is.

Wij verzorgen schoolbezoeken in de gemeentes: Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Tholen. Andere aangrenzende gemeentes zijn mogelijk, maar dan alleen afhankelijk van de planning.

Bij ons is er standaard geen strooigoed inbegrepen in de prijs, maar tegen een meerprijs kunnen wij hier wel voor zorgen. Indien u wel voor ons strooigoed kiest, dan krijgt u heerlijke pepernoten, schuimpjes en andere lekkernijen. Deze worden gestrooid of uitgedeeld door onze pieten. Uitdelen heeft onze voorkeur.

Intro Schoolbezoeken