Naast de vele bezoeken die wij verzorgen bij particulieren thuis, bedrijven, verenigingen en op scholen, zijn er natuurlijk ook nog vele andere soorten bezoeken te bedenken. Denk hierbij eens aan een bezoek bij een bejaardentehuis of een peuterspeelzaal. Ook kunt u denken aan grotere projecten zoals een intocht of een lampionnenoptocht.

Wees er van bewust dat dit soort evenementen vaak een langere voorbereidingstijd vragen dan een standaardbezoek. Met veel van dit soort bezoeken heeft de Bergse Pepernoten Brigade een schat aan ervaring in de laatste jaren opgebouwd. Wij kunnen u dan een passend advies aanreiken indien dat nodig zou zijn. Indien u ons team huurt, komen onze mensen altijd één of meerdere keren bij u langs om een duidelijke planning te maken voor speciale grote bezoeken. Zo kunt u denken aan een speciale entree, bepaalde gebeurtenissen tijdens het optreden.

Voor alle overige informatie of een boeking is het mogelijk contact met ons op te nemen. U kunt het Formulier Overige bezoeken invullen, of u kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. We zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 06-55581324.

Voor dat u contact met ons opneemt is het altijd handig om even in onze actuele agenda te kijken. Op deze manier weet u zeker of er op de door uw gewenste datum nog plaats is.

Wij verzorgen bezoeken in de gemeentes: Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen. Andere aangrenzende gemeentes zijn mogelijk, maar dan alleen afhankelijk van de planning.

Bij ons is er standaard geen strooigoed inbegrepen in de prijs, maar tegen een meerprijs kunnen wij hier wel voor zorgen. Indien u wel voor ons strooigoed kiest, dan krijgt u heerlijke pepernoten, schuimpjes en andere lekkernijen. Deze worden gestrooid of uitgedeeld door onze pieten. Uitdelen heeft onze voorkeur.

Intro Overigebezoeken