Een team van mensen met zeer veel ervaring bij huisbezoeken en andere gelegenheden komt bij u thuis. Zij streven ernaar om samen met de kinderen en met u een ouderwetse gezellige pakjesavond van te maken. Wij als team (de mensen voor en achter de schermen) streven naar een zeer hoogstaand kwalitatief product. Al onze mensen zijn er terdege bewust van het product dat ze moeten leveren. Samen met uw medewerking streven wij naar een onvergetelijke Sinterklaasavond. Zowel voor u als voor uw kinderen.

Bij huisbezoeken komen er gewoonlijk twee tot drie pieten mee. De tijdsduur van een huisbezoek bedraagt standaard 30 minuten. Wij adviseren u indien er meer dan 4 kinderen aanwezig zullen zijn dit te verlengen. Zodoende kunnen wij genoeg tijd nemen om elk kind de persoonlijke aandacht te geven die het verdient.

Voor alle overige informatie of een boeking is het mogelijk contact met ons op te nemen. U kunt het Formulier Huisbezoek invullen, of u kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. We zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 06-55581324. Voordat u contact met ons opneemt is het altijd handig om even in onze actuele agenda te kijken. Op deze manier weet u zeker of er op de door uw gewenste datum nog plaats is.

Wij verzorgen huisbezoeken in de gemeentes: Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal. Andere aangrenzende gemeentes zijn mogelijk, maar dan alleen afhankelijk van de planning. Op 5 december vinden onze huisbezoeken alleen plaats in de gemeente Bergen op Zoom. Bij al onze huisbezoeken is strooigoed inbegrepen.