Zoals we allemaal weten is 2020 een heel ander jaar dan we hadden gehoopt. We hebben allemall aanpassingen moeten doen en ons aan de regels van het RIVM moeten houden om te voorkomen dat mensen besmet raken met het Covid 19 Virus.

Ondanks alle problemen bieden wij toch de mogelijkheid voor Sinterklaasbezoeken. Om dit goed en veilig te laten verlopen hebben we wel een aantal aanpassingen en extra voorwaarden voor 2020.

Huisbezoeken
Normaal komen wij graag bij u op bezoek. Dit gebeurd met huisbezoeken met Sinterklaas en 2 of 3 Pieten, Voor dit jaar hebben wij extra richtlijnen omtrent huisbezoeken

Sinterklaas komt met 2 of 3 Pietenbij uw gezin. Uw gezin bestaat uit 2 volwassenen,  Kinderen t/m 10 jaar mogen bij ons in de buurt komen, Iedereen die ouder is dan 10 jaar houd 1,5 meter afstand. Dit jaar zal er niemand op schoot zitten bij Sint en of zijn pieten.


Algemene informatie geldend voor alle bezoeken
Informatie voor alle bezoeken in 2020 moet van te voren zijn aangeleverd zoals aangegeven wordt in de bijlage bij de bezoekbevestiging.
Bezoeken moeten van te voren zijn van te voren betalen via de bank. Voor exacte details zie de factuur.
Mocht u toch contant willen betalen dan het voorafgesproken bedrag in een enveloppe.
Wij zullen een uur van te voren bellen om te vragen of er nog klachten omtrent Covid 19 zijn geweest bij de aanwezige personen in de afgelopen week.
Strooigoed wordt dit jaar niet los uit de zak gedeeld maar wordt in gesloten plastic zakjes aangereikt of in bakjes/bekertjes
Voor alle bezoeken geldt: tekeningen en knutselwerkjes vanaf de bovenkant aan te geven.