×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Rabobank Clubkascampagne:
Ook dit jaar kan de Stichting Bergse Pepernoten Brigade een financiële bijdrage ontvangen via de Rabobank Clubkascampagne. De Rabobank Zuidwest-Brabant (Vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal en Hoogerheide) steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Een van deze manieren is het sponsor/donatiebudget, waarbij verenigingen en stichtingen een ‘jaarlijks steuntje in de rug’ krijgen van de Rabobank. Ieder jaar organiseren ze de Rabo Clubkas Campagne.
Stemmen zijn geld waard:
In de Rabobank Clubkas Campagne bieden zij de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant zeggenschap in de verdeling van hun sponsor/donatiegelden. Tijdens de stemperiode van woensdag 4 april tot en met maandag 16  april 2018 mogen alle leden  van Rabobank Zuidwest-Brabant hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Alle leden die zijn ingeschreven ontvangen uiterijk 4 april per post een stemkaart op de deurmat.

Het totaalbedrag:
In 2018 stelt Rabobank Zuidwest-Brabant een bedrag a € 150.000,- beschikbaar voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt dit totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Wilt u ons steunen:

Stem dan tussen 4 april en 16 april op de St. Bergse Pepernoten Brigade

 

In 2018 zullen wij het bedrag dat we ophalen weer gebruiken ter ondersteuning van ons evenement Friet bij Piet, het Sinterklaasfeest van de Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes en ondersteuning aan onderhoud van kleding en materialen.

.